Hudutredning

Vi hjälper ditt djur som fått klåda, eksem eller andra utslag.

Jämtgatan 6 881 30 SOLLEFTEÅ

}

Öppettider: Vardagar 08-17

Hudproblem är vanligt hos våra djur

Precis som för oss människor drabbas även våra djur för olika typer av hudproblem. Detta drabbar alla djur och raser och är utspritt i alla åldrar. Dessa hudproblem kan yttra sig på olika sätt, bland annat genom hudinfektioner, problem med tass och trampdyna, rodnad i huden m.m. Vi har lång erfarenhet av hudutredningar och tar fram en individuell plan som fungerar för ditt djur.

 

Hudutredning hund och katt

Tillsammans med dig går vi igenom djurets sjukdomshistoria (anamnes) och därför är det bra om du som kommer med djuret känner den bra.
Efter vi gått igenom djurets sjukdomshistoria utför vi en klinisk undersökning där vi bland annat går igenom djurets allmäntillsånd såsom  blodcirkulation, hjärt & lunga och andning. Beroende på vad vi hittar varierar tidsåtgången och ibland krävs det blodprover eller röntgenundersökning. Ofta kan vi ställa en diagnos redan vid första besöket och påbörja en behandling. En del undersökningar kan behöva förberedelser av något slag inför ert besök hos oss. Ring oss för rådgivning om ni är osäkra.

Blodprov & Urinprov

Rehabilitering

HD- & ED-röntgen

KONTAKTA OSS

Din Veterinär i Sollefteå AB Jämtgatan 6 881 30 SOLLEFTEÅ Öppettider: Vardagar 08-17