ÖGONLYSNING

Funderar ni på avel men är osäkra på ärftliga sjukdomar? Flera gånger per år kommer ögonspecialist Inger Kjellander till oss på kliniken. Dessa dagar utför vi även patella undersökningar och hjärtundersökningar och har under åren tagit emot fyrbenta patienter från Sollefteå, Kramfors, Hammarstrand och Härnösand.

Att ögonlysa sitt djur visar om djuret bär på några ärftliga sjukdomar. Sjukdomar på ögats näthinna och synnerv kräver behandling av en ögonspecialist och varje månad utlyser vi datum där ni som hund och kattägare har möjlighet att träffa oss för en ögonlysning. Djuret måste vara ID-märkt och stamtavlan behöver tas med. En ögonlysning är en kostnadseffektiv metod för dig som hund och kattägare som dessutom går snabbt att utföra.

 

Nästa tid för ögonlysning: 7 december

Vi erbjuder följande betalalternativ

  • Faktura & delbetalning via Human Finans. (En kredit på kunden söks via Human Finans & mobilt BankID eller annan legitimation för att se att det ej finns några betalningsanmärkningar innan faktura / delbetalning utförs.)
  • Direktreglering mot försäkringsbolag. (Vi skickar alla underlag för betalningen till ditt försäkringsbolag och försäkringsbolaget ersätter direkt till oss och kunden betalar endast sin självrisk och procentsats till oss)
  • Det finns möjlighet att betala med kort hos oss. (Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron & V Pay)
  • Vi tar emot kontant betalning.
  • Vi har ett Swishnummer – ( 1234229423 )
  • Vi erbjuder även betalning via Bankgiro.

Din Veterinär – Vi skapar en bättre framtid för ditt husdjur